zingeving

Aan de rand van Vught in Brabant vindt u kloosterhotel ZIN, een plek vol rust en ruimte, de ideale locatie voor zingeving en werk. In de wereld van werk is een nieuwe agenda ontstaan met nieuwe vragen, vragen die mensen in hun werk bezighouden, zingeving. Zingeving staat bij kloosterhotel ZIN al sinds de oprichting in 2001 centraal. Zingeving helpt bij het vinden van balans in het leven, een balans tussen tijd voor rust en tijd voor werk. Want er is meer dan werk en meer dan werken alleen.

Bij kloosterhotel ZIN kunt u een bezinnende atmosfeer ervaren. Hier staat niet zozeer de professionaliteit van het werk centraal (kennis en vaardigheden), maar de spiritualiteit van werk. De plaats van het werk in de groei van een mens naar welbevinden en authenticiteit, en het werk als een persoonlijke bijdrage aan een meer humane samenleving.

Dit voormalige klooster staat bekend als bezinningscentrum, het kloosterleven proef je er nog steeds. Wij adviseren onze gasten mee te gaan met het kloosterritme dat afkomstig is vanuit de oorsprong van de accommodatie. We hopen dat onze gasten het ritme omarmen en de positieve uitwerking op lichaam en geest willen ervaren. Kloosterhotel ZIN creëert graag ruimte voor uw behoeften. Hier kunt u onthaasten, ontmoeten, ontdekken of ontwikkelen. Gasten kunnen gedurende het verblijf genieten van de heerlijke gerechten uit de biologische keuken bereid met lokale producten.

Wilt u meer weten over zingeving bij kloosterhotel ZIN? Op de site vindt u meer informatie over kloosterhotel ZIN voor accommodatieverhuur en ZIN in werk voor organisatie- en leiderschapsontwikkeling. Wilt u de bezinnende atmosfeer zelf ervaren dan heten wij u van harte welkom voor een rondleiding.