vergaderruimte

Vergaderruimtes vindt u bij kloosterhotel ZIN in Brabant. Hier kunt u gebruik maken van zes vergaderzalen geschikt voor groepen van 3 tot 120 personen en twee coachingsruimtes voor 2 tot 6 personen. Door de kleinschaligheid van het conferentiehotel bieden wij personlijke aandacht aan elke gast. In de midweek ontvangen wij voornamelijk zakelijke gasten en in weekenden en vakantieperiodes verwelkomen wij graag zingevingsgroepen.

Elke vergaderruimte heeft een eigen uitstraling, maar worden allemaal gekenmerkt door kwaliteit in eenvoud. Voor grote groepen heeft kloosterhotel ZIN ruimte in het Auditorium en de Tuinkamer. De Tuinkamer is geschikt voor groepen tot 80 personen en maakt door de glazen façades verbinding met de natuur van het landgoed. Het Auditorium is geschikt voor groepen tot 120 personen en heeft prachtig uitzicht op de voortuin van het kloosterhotel.

Voor kleinere groepen worden de Bovenkamer, Kapelkamer, Heilighartkamer en Ontvangstkamer als prettige vergaderruimtes ervaren, de capaciteit varieert van 3 tot 20 personen. Het Atelier wordt twee keer per jaar voorzien van een nieuw thema en is ieder half jaar drie maanden beschikbaar als vergaderruimte voor 12 personen. Voor één op één gesprekken bieden de Coachingskamer en Directiekamer uitkomst.

Naast het huren van vergaderruimtes en arrangementen is er bij kloosterhotel ZIN ook de mogelijkheid tot overnachting in een van de 38 hotelkamers. Op deze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden van een bijeenkomst bij kloosterhotel ZIN en over ZIN in werk voor organisatie- en leiderschapsontwikkeling.