vergaderlocatie

Op steenworpafstand van Den Bosch vindt u kloosterhotel ZIN, ideaal als vergaderlocatie gevestigd aan de rand van Vught in Brabant. Kloosterhotel ZIN bevindt zich omringd door natuur op een landgoed van 7 hectare. Deze vergaderlocatie is goed bereikbaar via de A2 richting Eindhoven of vanuit Den Bosch.

Door de moderne architectuur naar een ontwerp van architectenbureau Marx & Steketee heeft het kloosterhotel een open maar geborgen sfeer. Daarnaast is kloosterhotel ZIN een maatschappelijk verantwoorde vergaderlocatie. Er is tijdens de verbouwing rekening gehouden met het milieu door hergebruik van materialen en bamboehout wat resulteert in een duurzame uitstraling. De grote ramen zorgen voor een prettige werkomgeving, veel licht, ruimte en verbinding met de natuur van het landgoed. In de keuken van ZIN wordt gebruik gemaakt van producten van biologische aard.

Naast het kloosterhotel bevindt zich ook een atelier op het landgoed. Dit gastatelier wordt bewoond door een gastkunstenaar en is zes maanden per jaar beschikbaar als vergaderlocatie. De aankleding van het atelier varieert aan de hand van het werk van de kunstenaar. Het klooster met een eigenzinnig karakter en het gastatelier vormen samen unieke vergaderlocaties.

Wilt u meer weten over kloosterhotel ZIN als perfecte vergaderlocatie? Op deze website vindt u meer informatie over zalen, de biologische keuken, hotelkamers of arrangementen die kloosterhotel ZIN u kan bieden.