trainingslocatie

Trainingslocatie tussen prachtige natuur, omgeven door rust en ruimte?

Bent u op zoek naar unieke trainingslocaties in Brabant? Kloosterhotel ZIN is geschikt als trainingslocatie voor één- of meerdaagse trajecten en bevindt zich op korte afstand van centrum Den Bosch. Kloosterhotel ZIN onderscheidt zich van andere trainingslocaties, de atmosfeer van bezinning zorgt voor een positieve uitwerking op het ontwikkelingsvermogen. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid zorgen ervoor dat de gast zich tijdens het verblijf thuis en gezien voelt.

Naast diverse trainingszalen is er ook ruimte voor één op één gesprekken in de Coachingskamer of Directiekamer. Deze ruimten zijn geschikt voor evaluaties, coachingsgesprekken of voor wanneer er behoefte is aan individuele concentratie. Voor meerdaagse bijeenkomsten is het mogelijk bij kloosterhotel ZIN te overnachten in een van de 38 hotelkamers.

Bij kloosterhotel ZIN hebben al verschillende trainingstrajecten plaatsgevonden onder leiding van diverse adviseurs, trainers en coaches die ook graag weer bij ons terugkomen. Kloosterhotel ZIN is niet alleen geschikt als trainingslocatie maar levert naar wens ook toevoeging aan een programma. Voor inhoud of een leerroute kunt u terecht bij ZIN in werk. Uw training perfect verzorgt in een bijzondere locatie.