kloosterhotel

Kloosterhotel ZIN als voormalige klooster is rustig gelegen op een landgoed van 7 hectare aan de rand van Vught in Noord-Brabant. Het kloosterhotel is goed bereikbaar en biedt de mogelijkheid tot gratis parkeren op eigen terrein.

Kloosterhotel ZIN verzorgt één of meerdaagse bijeenkomsten voor groepen van 2 tot 120 personen. Daarnaast biedt ZIN de mogelijkheid tot overnachting in een van de 38 hotelkamers. Anders dan bij andere kloosterhotels heeft elke kloostercel (hotelkamer) een eigen douche- en toiletvoorziening. Bij aankomst treft u een opgemaakt bed, handdoeken, een heerlijke biologische snack en sapje van de Drie Wilgen aan.

Dit voormalige klooster wordt gekenmerkt door moderne architectuur waar kwaliteit in eenvoud centraal staan in het design. Zalen variëren van coachingskamers geschikt voor twee personen tot een Auditorium geschikt voor bijeenkomsten met 120 personen. Prikkelvrije hotelkamers, een goed bed en heerlijke biologische maaltijden zorgen samen voor een optimale atmosfeer ten behoeven van de rust voor lichaam en geest.

Wilt u meer weten over het kloosterhotel, vergaderruimtes, bijeenkomsten, services, programma’s en maatwerk? Op deze website vindt u meer informatie over kloosterhotel ZIN voor accommodatieverhuur en ZIN in werk voor organisatie- en leiderschapsontwikkeling. Wanneer u liever de schoonheid van de locatie zelf ervaart dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken via 073 658 80 00.  Wij ontvangen u graag voor een rondleiding.