Slaapkamer foto's

Fullscreen diashow
  • Eenpersoons hotelkamers
  • Inrichting gastenverblijven groen
  • Inrichting gastenverblijven geel
  • Inrichting gastenverblijven blauw
Eenpersoons hotelkamers Inrichting gastenverblijven groen Inrichting gastenverblijven geel Inrichting gastenverblijven blauw

Kamers

De 38 (éénpersoons) kamers zijn eenvoudig maar modern en gericht op comfort voor optimale ontspanning van lichaam en geest. Anders dan oorspronkelijke kloostercellen is bij ZIN elke kamer voorzien van eigen toilet, douche en wastafel. In de inrichting van de kamers is de signatuur van ontwerper Anthony Kleinepier duidelijk zichtbaar. 

Bij aankomst voor uw verblijf liggen er handdoeken, een biologische snack en een sapje van De Drie Wilgen voor u klaar.  

Overnachten

Overnachten kan in combinatie met een bijeenkomst of met een groep. Indien het aantal groepsleden de capaciteit overstijgt, kan in overleg voor aanvullende slaapaccommodatie in de directe omgeving worden gezorgd. Wenst u individueel een overnachting te boeken dan kan dit alleen op aanvraag en op basis van beschikbaarheid.

Karin de Kort of Jeanet de Bruijn helpen u graag verder, u kunt contact opnemen via 073 658 80 04. 

Bewegingsmeditatie voor het ontbijt

Overnacht u bij kloosterhotel ZIN, neem dan makkelijk zittende kleding mee. In de ochtend wordt er namelijk Tai Chi, Latifa of yoga gegeven. Dit helpt om het zenuwstelsel te ontspannen en veerkrachtig te maken. De bewegingen maken het lichaam soepeler, de spieren veerkrachtig en ontwikkelen een ontspannen lichaamshouding met een goede balans. Het is voor iedereen gemakkelijk te participeren en geeft een heerlijk gevoel! Dus voel u vrij om aan te sluiten en te ervaren hoe het uw dag positief kan starten.