Kloostercellen

De 38 (éénpersoons) hotelkamers van kloosterhotel ZIN zijn eenvoudig maar modern en zo volledig gericht op comfort voor optimale ontspanning van lichaam en geest. Anders dan oorspronkelijke kloostercellen is bij ZIN elke kamer voorzien van eigen toilet, douche en wastafel. In de inrichting van de kamers is de signatuur van ontwerper Anthony Kleinepier duidelijk zichtbaar. 

Uiteraard is uw bed bij aankomst opgemaakt voor uw verblijf en liggen er handdoeken, een biologische snack en een sapje van De Drie Wilgen voor u klaar.  

Overnachten kan in combinatie met een bijeenkomst of met een groep. Indien het aantal groepsleden de capaciteit overstijgt, kan in overleg voor aanvullende slaapaccommodatie in de directe omgeving worden gezorgd. 

Let op: particulier overnachten is bij kloosterhotel ZIN niet mogelijk. 

Yoga voor het ontbijt

Overnacht u bij kloosterhotel ZIN neem dan makkelijk zittende kleding mee. In de ochtend wordt er namelijk een vorm van bewegingsmeditatie gegeven zoals Tai Chi, Yoga of Latifa, echt een aanrader. Bewegingsmeditatie helpt om het zenuwstelsel te ontspannen en veerkrachtig te maken. De bewegingen maken het lichaam soepeler, de spieren veerkrachtig en ontwikkelen een ontspannen lichaamshouding met een goede balans. Het is voor iedereen gemakkelijk te participeren en geeft een heerlijk gevoel!

De bewegingsmeditatie wordt standaard gegeven van maandag tot en met vrijdag. De ochtend sessie begint om 7:45 uur met aansluitend het ontbijtbuffet.

Voel u vrij om aan te sluiten en zo te ervaren hoe het uw dag positief kan starten.