Kloostercellen

De 38 (éénpersoons) hotelkamers van kloosterhotel ZIN zijn eenvoudig maar modern en zo volledig gericht op comfort voor optimale ontspanning van lichaam en geest. Anders dan oorspronkelijke kloostercellen is bij ZIN elke kamer voorzien van eigen toilet, douche en wastafel. In de inrichting van de kamers is de signatuur van ontwerper Anthony Kleinepier duidelijk zichtbaar. 

Overnachten kan in combinatie met een bijeenkomst of met een groep. Indien het aantal groepsleden de capaciteit overstijgt, kan in overleg voor aanvullende slaapaccommodatie in de directe omgeving worden gezorgd. 

Let op: particulier overnachten is bij kloosterhotel ZIN niet mogelijk. 

Yoga voor het ontbijt

Overnacht u bij kloosterhotel ZIN en wilt u deelnemen aan de ochtendactiviteit neem dan makkelijk zittende kleding mee. In de ochtend wordt er namelijk een vorm van bewegingsmeditatie gegeven zoals Tai Chi, Yoga of Latifa. Hier kunt u aan deelnemen als u daar behoeften aan heeft, echt een aanrader. Bewegingsmeditatie helpt om het zenuwstelsel te ontspannen en veerkrachtig te maken. De bewegingen maken het lichaam soepeler, de spieren veerkrachtig en ontwikkelen een ontspannen lichaamshouding met een goede balans. 

De bewegingsmeditatie wordt standaard gegeven van maandag tot en met vrijdag. De ochtend sessie begint om 7:45 uur met aansluitend het ontbijtbuffet.

Voel u vrij om aan te sluiten en zo te ervaren hoe het uw dag positief kan starten.