inspirerende locatie

atelier hoek slideshow


Op zoek naar een inspirerende locatie in Brabant? 

In dit voormalige klooster vindt u inspirerende vergaderruimte met een verhaal. Het kloosterleven proef en beleef je hier nog steeds. Men komt tot de beste ideeën en inzichten bij een verblijf in een omgeving die de zintuigen niet alleen prikkelt en inspireert maar ook tot rust laat komen.

van buiten af

Inspiratie van buitenaf kent verschillende vormen. U vindt het bij kloosterhotel ZIN terug in een kleurrijke collectie van kunst, muziek tijdens een meditatie, de geluiden van de, soms verrassende, natuur, geuren uit de biologische keuken en het proeven van maaltijden met verrassende ingredienten. Wanneer eet u nu nog een salade van veldsla en aardpeer met een heerlijke tapanade van rode bieten?

Het Atelier is een inspirerende vergaderruimte gebaseerd op kunst. Deze ruimte is exclusief beschikbaar voor verhuur en wordt elk half jaar voorzien van een ander thema door een nieuwe gastkunstenaar. Net iets meer toevoegen aan uw bijeenkomst kan met de hulp van deze gastkunstenaar. Laat u inspireren door het kofferproject in de natuur. inspiratie arrangement

van binnen uit

Kloosterhotel ZIN hecht veel waarde aan het creëren van een bijzonder en bovenal succesvolle bijeenkomst, hier kunt u terecht voor een inspirerende kijk op belangrijke vragen. Inspiratie van binnenuit ontstaat vanuit rust, een andere kijk op de gewone gang van zaken. Aan al onze gasten adviseren wij mee te gaan met het dagritme. Vertragen leidt immers tot het komen tot essentie om vervolgens betere resultaten te behalen. 

Inspiratie ontstaat niet in één middag, slaap er een nachtje over in een van onze 40 hotelkamers.