conferentiehotel

Kloosterhotel ZIN onderscheidt zich van andere conferentiehotels in Brabant door de betekenis en het verhaal achter deze prachtige accommodatie.

De moderne architectuur en design elementen geven de accommodatie een eigenzinnige uitstraling. In de 39 hotelkamers is de signatuur van ontwerper Anthony Kleinepier duidelijk zichtbaar, kwaliteit in eenvoud maar zo volledig gericht op comfort voor optimale ontspanning van lichaam en geest. De glazen façades in de zalen en ontvangsthal, ontworpen door Architectenbureau Marx & Steketee, zorgen voor directe verbinding met de prachtige natuur van het landgoed. Ruimtes zijn aangekleed met werken uit de dakloze NOG-kunstcollectie. Er heerst bij kloosterhotel ZIN een atmosfeer van bezinning, rust en inspiratie.

Rondom het conferentiehotel kunt u genieten van een landgoed van 7 hectare natuur met eeuwenoude bomen. Tijdens de verbouwing van dit voormalig klooster is rekening gehouden met het milieu door hergebruik van materialen wat resulteert in een duurzame uitstraling. Sinds 2011 is kloosterhotel ZIN tevens in het bezit van het internationale duurzaamheids keurmerk voor vergader- en conferentiehotels, de Green Key Goud.

Maar ook u als gast draagt bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, bij kloosterhotel ZIN wordt gewerkt met collega’s met een beperking. Dit ZIN-team vindt het heerlijk voor u het conferentiehotel op en top in orde te maken en u te ontvangen en tijdens uw verblijf voorzien van heerlijk verse koffie en thee.

Betrokkenheid, een goed bed en heerlijk 100% biologische maaltijden uit eigen keuken zorgen samen voor een uitstekend verblijf. Kom en ontdek de effectiviteit van de atmosfeer van dit conferentiehotel in de natuur.