bijzonder vergaderen

Kloosterhotel ZIN in Vught (Brabant) is een bijzondere vergaderlocatie op korte afstand van centrum Den Bosch. In dit voormalige klooster vindt u naast bijzondere vergaderruimte ook een verhaal. Hier proeft en beleeft u het kloosterleven nog steeds. Men komt tot de beste ideeën en inzichten bij een verblijf in een omgeving die de zintuigen niet alleen prikkelt en inspireert maar ook tot rust laat komen en inspiratie oproept van binnen uit de kern. De eenvoudige maar kwalitatieve inrichting wordt aangevuld met kunst uit de NOG-collectie.

Kloosterhotel ZIN hecht veel waarde aan het creëren van een bijzonder en bovenal succesvolle bijeenkomst, hier kunt u terecht voor een bijzondere kijk op belangrijke vragen. Aan al onze gasten adviseren wij mee te gaan met het kloosterritme. Tijdens dit dagritme is er tijd voor werk en een tijd voor ontspanning.

In de ochtend is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een Yoga of Tai Chi om de dag vitaal te beginnen. Om 12.30 uur luidt de bel en wordt er gestart met de gezamenlijke lunch. Geheel in de traditie wordt er na de lunch een verhaal voorgelezen aan onze gasten. Om 17.30 uur bieden wij de mogelijkheid tot deelname aan een muziekmeditatie tot 18.00 uur wanneer het diner in de Refter wordt geserveerd. Om 23.00 uur wordt het stil in het klooster.

We hopen dat onze gasten het ritme omarmen en de positieve uitwerking op lichaam en geest willen ervaren. Vertragen leidt immers tot komen tot essentie om vervolgens beter resultaten te behalen. Het laat groepen komen tot inzicht, inspirerende gesprekken en het vinden van antwoorden op vragen die er toe doen. Dat is nog eens effectief en bijzonder vergaderen!