agenda afbeelding zin in werk

Training | Ken je Kracht

28 november t/m 1 december | door Inclusi

een krachtige impuls om te leven en werken vanuit oorspronkelijke talenten 

Ken je Kracht is een bewezen formule die helpt om terug te keren naar je kern. In deze veeleisende tijd komt het regelmatig voor dat mensen in hun leven voelen dat ze hun innerlijk kompas kwijt zijn. Ben ik met de juiste dingen bezig? Verhoud ik mij op de juiste manier tot situaties en mensen om mij heen? Voel ik me thuis in mijzelf of ben ik een beetje vervreemd van mezelf? Wat is het appel vanuit mijn werkomgeving en hoe reageer ik daarop? Raak ik mezelf kwijt of blijf ik in verbinding met wat voor mij belangrijk is?

ZIN in de winter

Inspiratiediners | Als je haast hebt, maak dan een omweg

donderdag 14 december | door ZIN in Werk

December komt eraan: een drukke maand. Het lijkt alsof alles nog dit jaar af moet. Spreadsheets en prestatie-indicatoren bepalen je agenda. Juist in zo'n hectische periode is het belangrijk om de tijd te nemen voor reflectie. ZIN in Werk organiseert een inspiratiediner voor bestuurders en managers die graag geïnspireerd worden op het gebied van zingeving en spiritualiteit.

14 december een lezing met Wouter Hart. Wouter is de auteur van het boek 'Verdraaide Organisaties' en sindsdien een veelgevraagd spreker.