agenda afbeelding zin in werk

Training | Ken je Kracht

30 mei t/m 2 juni 2017 | door ZIN in Werk

Ken je Kracht is een bewezen formule die helpt om terug te keren naar je kern. In deze veeleisende tijd komt het regelmatig voor dat mensen in hun leven voelen dat ze hun innerlijk kompas kwijt zijn. Ben ik met de juiste dingen bezig? Verhoud ik mij op de juiste manier tot situaties en mensen om mij heen? Voel ik me thuis in mijzelf of ben ik een beetje vervreemd van mezelf? Wat is het appel vanuit mijn werkomgeving en hoe reageer ik daarop? Raak ik mezelf kwijt of blijf ik in verbinding met wat voor mij belangrijk is?

logo bvb nieuw sept 2015

Barmhartig Boekenbal

18 juni 2017 | 11 auteurs, 21 workshops & lezingen, en 100 boeken op de boekenmarkt!

Ben je een boekenliefhebber? Wil je je favoriete auteur op het gebied van barmhartigheid ontmoeten? Heb je zin in verrassende workshops en lezingen? Ben je op zoek naar een inspirerend boek voor in je vakantiekoff er? Op zondagmiddag 18 juni kan het allemaal!

filosofie

Seminar | Voorbij de waan van de werkdag

26 juni 2017 | door Filosofie magazine, met psychiater-filosoof Damiaan Denys

Filosofie Zakelijk en Satori nodigen u deze zomer, op 26 juni, graag uit voor de Pitstopsessie in Vught. Het thema is deze keer 'Van angst naar vrijheid: Laat angst uw organisatie niet verlammen, maar verrijken'. Filosoof-psychiater Damiaan Denys geeft tijdens dit dagseminar handvatten om gevoelens van angst op de werkvloer te identificeren én te gebruiken.

orato

Workshop | Authentiek Presenteren met Speaking Circle®

27 juni 2017 | door Orato

Jezelf en je verhaal presenteren is vaak al spannend genoeg. Ook als je een ervaren spreker bent is het geweldig als je vrij uit kunt spreken, authentiek en met overtuiging. Presenteren (jezelf en je verhaal) is pas echt zinvol wanneer je jezelf kunt zijn. Echtheid werkt en boeit de ander om naar te kijken en luisteren.