« terug

Barmhartigheid en compassie op de werkvloer

door kloosterhotel ZIN

Op 15 juni aanstaande willen we onze vrienden van ZIN graag uitnodigen voor een speciaal programma. We starten de middag om 14.30 en eindigen om 17.00 met een gezamenlijke borrel.

De eerste bijeenkomst waarbij we als Vrienden van ZIN bij elkaar kwamen en spraken over armoede staat nog vers in ons geheugen. Naar aanleiding van de documentaire 'Mijn zoektocht naar Vincent; eigentijdse gesprekken over armoede', in opdracht van het Vincent de Paul Center, ontstond een mooi gesprek. Een kwetsbaar onderwerp waar tegelijkertijd zoveel kracht uit voortvloeit en mensen in beweging weet te brengen.

Intussen staat de tijd niet stil en gebeurt er veel in kloosterhotel ZIN. Zo heeft onze artist in residence, Judith Lengkeek, de afgelopen maanden onderzocht hoe barmhartigheid en compassie vorm krijgen op de dagelijkse werkvloer. De komende bijeenkomst zal in het teken staan van dit thema. Het belooft een interactief samenzijn te worden!. 

Komt u ook?

Wij waarderen het zeer als je erbij bent en wij horen graag voor 1 juni aanstaande of wij op je komst mogen rekenen. Stuur hierovor een mail naar welkom@kloosterhotelzin.nl.

Nog geen vriend van ZIN?

Uiteraard zijn potentiële vrienden van ZIN van harte welkom. Wij vragen voor hun deelname een bijdrage van €25,-.