« terug

Focusdag | focus op Stilte en Beweging

door FOCUS Lifestyle

Dru Yoga – Dru Meditatie – Ontspanning: de perfecte formule om tot rust te komen, op te laden en  helemaal te focussen op jezelf, waardoor iedereen aan het einde van de dag energiek en fris naar huis gaat.

Door het volle leven dat we leiden, vergeten we vaak om tijd voor stilte en verdieping te maken. Juist stilte en verdieping geven glans en kwaliteit aan je leven!  Op een FOCUSDAG krijg je handvatten aangereikt om zelf regie over je leven te voeren en leer je hoe je momenten van rust en stilte in een druk bestaan in kunt bouwen.

Gun jezelf het cadeau van een dag in de rust en inspirerende stilte van Kloosterhotel ZIN. Doe mee met de Dru Yogasessies, de Dru Meditatie : maak door de langzame en vloeiende bewegingen van Dru Yoga contact met de stilte in jezelf. Maak je hoofd rustig met Dru Meditatie, leer wat ademtechnieken voor je kunnen doen en kom weer helemaal terug in je kracht door de diepe ontspanning.

Programma

9.45 uur: ontvangst met koffie en thee
10.30 uur: begin ochtendprogramma (yoga - ontspanning - geleide meditatie - FOCUS-talk over het thema van de dag
12.30 uur: lunch, verzorgd door kloosterhotel ZIN
13.30 uur: begin middagprogramma (activiteit buiten - dru yoga 1 - meditatie - reis naar binnen - dru yoga 2 - diepe ontspanning
16.30 uur: afronding

Begeleiding

Gerrie Kirkels,  Dru Docent FOCUS Lifestyle

Voor wie

Voor iedereen die behoefte heeft aan een onderbreking van de drukte die het dagelijkse leven meebrengt, op zoek is naar zingeving en verdieping, voor iedereen die zich afvraagt of er meer uit het leven te halen is en die wil leren om zelf de regie te voeren over de prikkels die elke dag ons leven binnenstormen.