« terug

Masterclass | Inspireren en Dienen

door Vincent de Paul Center Nederland

Door een continue afwisseling van colleges en practica worden de deelnemers in de gelegenheid gesteld om zich te verdiepen in de spirituele dimensie van hun leiderschap. Een verkenning van het begrip van de persoonlijke identiteit speelt hierbij een belangrijke rol. Onder begeleiding van ervaren coaches werken de deelnemers aan een concreet plan voor de toekomst (‘Plan Your Project’), waarmee ze hun bijdrage aan de kwaliteit van de samenleving vorm geven.

Op zaterdag 8 december vindt er een informatiebijeenkomst plaats in kloosterhotel ZIN. Hier kunt u nader kennismaken met docenten en begeleiders en krijgt u meer te horen over de masterclass. 

Programma

Op zaterdag 8 december vindt er een informatiebijeenkomst plaats in kloosterhotel ZIN, van 10.30 – 12.30 uur (een aansluitende lunch wordt u aangeboden). Hier kunt u nader kennismaken met docenten en begeleiders en krijgt u meer te horen over de masterclass. 

Begeleiding

Door prof.dr. Tjeu van Knippenberg en dr. Jos Roemer.

Voor wie

Deze masterclass is geschikt voor mensen met een (bege)leidinggevende rol, die hun leiderschap willen verdiepen en versterken.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor dit programma via de website van Vincent de Paul Center