« terug

Onthaasten | Bezinnen in de zomer

eigentijdse retraite

Overnachten, lunchen en dineren omgeven door de schoonheid van het landgoed. Bij kloosterhotel ZIN vind je de ideale uitgangspositie om te reflecteren op het afgelopen half jaar of juist vooruit te kijken naar wat er allemaal op jouw pad gaat komen. 

Inhoud

Jij bepaalt zelf de inhoud van deze dagen, niets moet, maak dit moment helemaal van jezelf. Kom tot rust, slaap bij, maak jezelf helemaal leeg om daarna weer effectief te kunnen starten. Iedere deelnemer in deze retraite kan naar eigen wens gebruikmaken van de mogelijkheden die ZIN biedt zoals bijvoorbeeld de diverse momenten van meditatie. Daarnaast heb je tijdens het verblijf beschikking over een stilte ruimte, yoga matten en meditatiekussens.

Creëer antwoorden op vraagstukken op een manier die voor jou prettig is. Kom onthaasten en vindt innerlijke rust en evenwicht door het ondergaan van deze ervaring.

Dagritme

Maak kennis met deze eigentijdse retraite. Kom ongedwongen onthaasten zonder vooraf vastgelegd programma en met eenvoudige luxe. Niet samen met de groep het weekprogramma volgen, maar zelf kiezen wanneer er behoefte is om aan te sluiten bij een meditatieve activiteit zoals bijvoorbeeld muziekmeditatie, yoga of Qi Gong.

Ook de inwendige mens krijgt bij kloosterhotel ZIN volop aandacht. Wanneer de kloosterbel luidt wordt er gezamenlijk gegeten aan lange tafels in de Refter. De (h)eerlijke maaltijden uit eigen keuken worden bereid met 100% biologische ingrediënten en producten van het seizoen.

Voorbeeld van een dagindeling:

7.45 uur Ochtendmeditatie
8.15 uur Ontbijt
10.00 uur Qi Gong
12.30 uur Lunch
17.30 uur Muziekmeditatie 
18.00 uur Diner
20:00 uur Yoga

Gedurende het verblijf kun je uitgaan van een dagritme voor vaste momenten van meditatie, daarnaast worden er per dag andere momenten en vormen van meditatie aangeboden.

Voetreflex massage

Tijdens deze bezinningsweek is er de mogelijkheid voor een voetreflex massage. Deze vindt plaats in het klooster en u kunt uzelf hiervoor inschrijven op de dag van aankomst. De voetreflex massage zit niet in de prijs inbegrepen, kosten bedragen € 30,- per persoon.

Voor wie

Deze eigentijdse mini retraite is geschikt voor iedereen. Een kans om individueel te verblijven bij kloosterhotel ZIN zonder een vast programma maar vol rust, ruimte en mogelijkheden.

Maximaal 24 personen, reserveer op tijd jouw deelname, bij minder dan 10 deelnemers zien wij ons helaas genoodzaakt deze bezinningsweek te annuleren.