« terug

Training | Ken je Kracht

door ZIN in Werk

Ken je Kracht is een relatief korte intensieve impuls om weer thuis te komen. Om te ervaren hoe heilzaam het is om thuis te zijn in jezelf. Om te ervaren hoe het is om je vanuit eigen wil uit te drukken in je omgeving. Ken je Kracht stelt je op een diepgaande manier in staat jouw talenten en bezieling te (her)ontdekken en richting te geven aan de manier waarop jij die wilt inzetten in werk.

Programma

Het programma bestaat in totaal uit 3 ½ dag, 9 dagdelen. We starten met een avond. De tweede en de derde dag werken we 3 dagdelen. Op dag vier sluiten we het programma om 16.00 uur af. In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit:

Dag 1 avond

kennismaken, delen van leervragen en thuisopdracht.

Dag 2

lessen uit het verleden, vaste patronen en identificaties in beeld

diepgaand zelfonderzoek, kijken naar delen van jezelf

direct ervaren van de kern van jouw eigenheid en persoonlijke kracht

Dag 3

manifeste en latente kracht, welke talenten willen nog meer meedoen

heel worden, samenvallen met jouw oorspronkelijke kracht

expressief belichamen, tot expressie brengen van talent.

Dag 4

contact en afweer, je vrij en jezelf voelen in contact

integreren, persoonlijk plan voor de toekomst

ankers om op terug te vallen, de praktijk van morgen.

 

Begeleiding

Het programma zoekt het heilzame midden tussen inspanning en ontspanning. Actieve onderdelen en meer meditatieve/reflectieve werkvormen wisselen elkaar af. De groep bestaat uit maximaal 7 deelnemers en wordt begeleid door een ervaren trainer van ZIN in werk. In twee avondsessies zullen bijzondere gasten aanschuiven die de deelnemers op geheel eigen wijze zullen raken en inspireren.

Voor wie

Dit programma is voor iedereen die meer vanuit eigen kracht wil leven en werken, voor iedereen die in verbinding wil zijn met zijn eigen innerlijk kompas. Het is bij uitstek geschikt voor leidinggevenden en professionals die met meer bezieling in hun werk willen staan. Voor mensen die zich aan het heroriënteren zijn in hun werk of op zoek zijn naar nieuwe inspiratie.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via de website van ZIN in Werk: www.zininwerk.nl