15 jaar ZIN

 

15 jaar geleden opende ZIN voor het eerst haar deuren aan de boxtelseweg 58 in Vught, nu in 2016 vieren wij haar jubileum

 

We bewegen ons door dit bijzondere jaar door middel van een reeks van activiteiten. Het jaar werd officieel geopend met de inspiratiedag | kunst en spiritualiteit op 12 januari. Kunst als toevluchtsoord voor het geestelijke verlangen van de moderne mens naar spiritualiteit. Kunst kan voorbij gaan aan het denken, en kan je direct raken in je hart en ziel. Het is soms de enige toegang tot het onzegbare. Een dag vol inspirerende lezingen en workshops over de rol van kunst in zingeving en spiritualiteit. Deze dag werd georganiseerd door bkkc | brabants kenniscentrum kunst en cultuur i.s.m. ZIN en Stadslandgoed Stapelen.

Op dinsdag 5 juli vierden wij het 15 jarige jubileum samen met onze zakelijke relaties. Er was een proeverij en de genodigden kregen een rondleiding door ons gebouw en de prachtige tuin. Verder hield frater Wim Verschuren een inspirerende lezing over geluk en werk en vertelde diverse klanten over hun belevingen bij het kloosterhotel.

aangepast website 15 jaar